Opinie klient贸w Dost臋pne 110 recenzji.

2018-12-04
Dariusz S.
POLECAM
Produkt spe艂nia moje oczekiwania, zar贸wno moc 艣wiate艂 dziennych jak i kierunkowskaz贸w jest w艂a艣ciwa. Wszystko dzia艂a.
P.S. 艢mieszy zapis o braku atestu do u偶ytku w samochodzie. Tym samym produkt certyfikowany CE wprowadzany jest na rynek polski czyli mo偶liwy do u偶ycia - posiada konkretne przeznaczenie, a sprzedawca za艂膮cza informacj臋 偶e nie mo偶e by膰 u偶ywany w samochodzie. Ciekawe? Ale dzia艂a dobrze i ja u偶ywam
2018-12-03
Barbara K.
Jestem zadowolona z firmy. Sa rzetelni i wszystko dochodzi na czas.
2018-11-30
Karol N.
Super sklep. Bardzo szybka wysy艂ka
2018-11-15
Jolanta G.
2018-11-14
Marian F.
szybko, sprawnie, jak najbardziej w porz膮dku,
2018-11-14
PIOTR G.
2018-11-13
Piotr P.
Pr
Profesjonalizm w ka偶dym calu. Pe艂ne zadowolenie z realizacji i towaru. Polecam wszystkim
2018-11-10
Kamil
Jeden dzie艅 urzytkowania i jak na razie super.kupilem zestaw za 130zl w sklepie motoryzacyjnym ale to jaki艣 nie wypal,zamontowa艂em zestaw za 260zl z tej firmy i to dopiero 艣wieci
2018-11-06
ZKM Elbl膮g
Kogut bardzo wyra藕nie 艣wieci, nawet przy du偶ym s艂o艅cu jest dobrze widoczny. Sprawdza si臋 w ka偶dych warunkach.
2018-11-06
Arkadiusz K.
2018-10-31
Waldemar C.
Polecam,szybko i zgodnie z zam贸wieniem
2018-10-25
S艂awomir 艢.
Zamiast tradycyjnej 偶ar贸wki
艢wieci ca艂kiem przyzwoicie, rozproszenie 艣wiat艂a mog艂o by by膰 nieco lepsze, czyli bardziej mleczny plastik i mo偶e struktura emisyjna nieco inna. Zamiast zwyk艂ej 偶ar贸wki sprawdza si臋 dosy膰 dobrze jednak przy pod艣wietleniu zegar贸w w samochodzie wida膰, 偶e rozproszenie jest jeszcze zbyt s艂abe. W zwi膮zku z powy偶szym oceniam na 4 ;-)
2018-10-19
Daria W.
Bardzo polecam sklep alltech24 tanio profesjonalnie napewno nie raz zam贸wi臋
2018-10-16
Piotr K.
wszystko zgodne z opisem led 艣wieci bardzo mocno w dzie艅 jak i w nocy jest bardzo widoczne ..
przesy艂ka na czas polecam
2018-10-07
Andrzej K.
Wszystko OK. Szybka obsluga, dostawa, towar zgodny z opisem. Polecam
 

Napisz recenzj臋 !


*