Opinie klient贸w Dost臋pne 77 recenzji.

2018-08-03
PIOTR K.
Profesjonalna obs艂uga klienta przez sprzedaj膮cego, dzia艂anie generatora zgodne z opisem. POLECAM.
2018-08-02
Andrzej S.
sprzet spe艂nia moje oczekiwania, cena rozs膮dna.
2018-07-30
Witold P.
Korzystam ju偶 z takiego ozonatora kilka lat i jestem zadowolony. Wykorzystuje ozonowanie w samochodzie i w domu , Korzystam tak偶e z jonizatora ,ktory jest jedn膮 z cz臋艣ci urz膮dzenia. Produkt za te pieni膮dze jest b. dobry i estetycznie wygl膮da. Kupilem drugi w prezencie dla c贸rki. polecam
2018-07-30
Dariusz D.
zakupy w ALLTech
Zakup w tym sklepie to przyjemno艣膰 .Szybka wysy艂ka POLECAM
2018-07-18
Barbara K.
Przesy艂ka dotar艂a w szybkim tempie
2018-07-17
Piotr O.
Wszystko by艂oby w porz膮dku ale ta instrukcja to pora偶ka. Na p贸艂 musia艂em si臋 domy艣la膰 o co chodzi, wyrazy rozmazane jakby by艂y drukowane z drukarki za 20 z艂. Poza tym mankamentem produkt godny polecenia a efekt po zamontowaniu wprost cudowny.
2018-07-17
pawe艂 s.
DRL
Supertransakcja z Alltech-em. 艢wiate艂ka super i wysy艂ka b艂yskawiczna. Kupi艂em drugi komplet. POLECAM!!!
2018-07-13
Damian K.
Polecam
Ozonowa艂em trzy auta, w tym jedno s艂u偶bowe, kt贸re od nowo艣ci nie mia艂o zapewne czyszczonej klimy (3 latek). Nieprzyjemne zapachy znikn臋艂y z klimy, a we wn臋trzu s膮 neutralne. Jednak w s艂u偶bowym tydzie艅 po ozonowaniu pojawi艂 si臋 zapach z klimatyzacji, nie tak intensywny, ale co艣 czasem za艣mierdzi, zatem parownik i tak trzeba oczy艣ci膰 przy wieloletnich zaniedbaniach. Pozdrawiam
2018-07-10
Jarek k.
2018-07-09
Waldemar K.
Generator Ozonu GL-2186
Wszystko zgodne z opisem. Urz膮dzenie dzia艂a, dobrze oczyszcza i dezynfekuje klimatyzacje samochodow膮.
2018-07-05
Zbigniew K.
sprawnie i na czas
przesy艂ka dostarczona sprawnie i na czas zero problem贸w -polecam
2018-07-04
Miros艂aw W.
Towar zgodny z opisem. Szybk膮 przesy艂ka.
2018-07-04
Wojciech
Sklep OK, dostawa OK, 偶ar贸wka OK - pasuje do Mazdy Cx-5 2014
2018-06-29
KRZYSZTOF K.
O艣wietlenie
Bardzo przydatne i solidnie wykonane o艣wietlenie. Bardzo szybka dostawa. Polecam
 

Napisz recenzj臋 !


*